Ne demek?

Wiki Article

Yangın kapısı kilidi bapların en önemli aksesuarlarından biridir. Bapnın kendiliğinden kapanmasının ardından kilit devreye girer ve duman ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi allıkır. Bu önlem bapnın kesifı sıkıya kapanmasını katkısızlamaktır.

Projeye en yaraşır Yangın Kapısı Sisteminin kullanıldığı binalarda dâhilen itilerek hariçarı doğruca suhuletle açılan ve kalabalık grupların katkısızlıklı bir şekilde binaları vazgeçme etmesini sağlayan yangın kapıları Çıkış yahut Exit şeklinde belirtilmektedir.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri kıyamet anlamış olurında hem kaçış hem emniyet hizmeti sunması onları çok ömre bedel hale getirmiştir.

Bu kapılar temel olarak yangın dayanıklılık belgeli olan ve yangın dayanıklılık belgeli sıfır sürdürmek üzere iki gruba ayrılır.

Yangın merdiveni bapsı, tütünı ve ısıyı minimum düzeye indirir. Havayı takti özelliği sayesinde alevlerin yoklama şeşna kırmızıınmasında destek olur ve yangının yayılmasını engeller.

yangına karşı önlemlerin hileınması zorunludur. Bu yönetmelik kapsamında yukarıda tabir tamlanan noktalarda muayyen süre ısı ve alaz intikaline dayanabilecek yangın kapıları kullanılır.

Yangın kapkaloriın ürün kalitesi ne kadar yararlı ise buna rabıtalı olarak da yangına peklik Yangın Kapısı süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da beraberinde paha artışını getirmektedir.

Emniyet: Ivedi çıkışa yardımcı olan kapılar kilitlenme mekanizmasına ehil olmamalıdır. Müstacel durumlarda kapıların her an vazıh olması insanoğluın çıkışını kolaylaştırır.

Ar-Ge Yangın Kapısı Fiyatları laboratuvarımızda yangın baplarımızın manzum testleri kuruluşlmaktadır. Yangın kapılarımızın içinde farklı malzeme ve alaşımlar kullanılarak yangına metanet sürelerinin arttırılması ile müntesip araştırı geliştirme çhileışmalarımız vardır. 

Sessiz kanatlı yangın kapıları binaların içinde olması mümkün yangın ve benzeri acil durumlarda önlem yutmak en önemli tedbirlerin başında hasılat.

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, ederını etkileyen bir diğer faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara akla yatkın olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Fire door is the name given to the door that provides the fastest evacuation of people to the outside in case of fire and similar emergencies. They are produced Yangın Kapısı using metal materials and gönül withstand flames up to 60, 90 and 120 minutes, depending on the area of use.

l Yangın esnasında tutuşmaz. Yalım almaz ve erimez. Kapı kolları yangın sıcaklığından kaynaklı olarak ısınmaz.

Yangın kapısı, kötü geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Tütün sızmasını mâni olmak amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Report this wiki page